Es convoca el Premi de Lletres i Cançons en Valencià ‘Sons’ a la Pobla de VallbonaDes de la Regidoria de Música i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona es convoquen els premis de lletra i música per a grups i solistes “Sons”, que premiarà la millor creació de lletres de cançons escrites en valencià i l’adaptació a una música original creada específicament per a la lletra.

Als guardons hi poden participar totes aquelles persones o grups de música de totes les edats, amb lletres de cançons de qualsevol gènere i de qualsevol temàtica.

El termini de recepció de les obres està obert fins al 30 de setembre de 2021. El premi serà únic, amb una dotació econòmica de 1.000 € a la millor lletra i melodia en valencià, a més de la gravació en un estudi professional de la cançó guanyadora, que serà triada segons els criteris establerts en les bases, com ara la originalitat del títol, l’interés de la temàtica i la creativitat de la lletra. També es valorarà la partitura bàsica amb l’estructura d’acords, la presentació i cal·ligrafia en la lletra i la correcció lingüística.

CONSULTA ACÍ LES BASES COMPLETES AMB TOTA LA INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER A PODER PARTICIPAR-HI.


Etiquetes: La Pobla de Vallbona premis promoció lingüística

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de