El Centre Ovidi Montllor inaugura l’exposició ‘Som artistes’La mostra va ser inaugurada el passat dimarts 6 de juliol, a la sala principal del Centre Ovidi Montllor d’Alcoi. Elena Navarro, artista de l’exposició, ofereix un enfocament socioeducatiu vers l’obra d’Antoni Miró.

Navarro pretén reflectir els drets humans, el sentiment comunitari, els personatges que ens rodegen al llarg de les nostres vides, els ponts que ens uneixen i ens acosten. Elements reconeguts i recognoscibles, es tracta d’una experiència socioeducativa que va tindre lloc durant tot el 2019 i els primers mesos de 2020.

Sobre les artistes.

L’artista Elena Navarro Villar ha coordinat un grup de dones participants i aquest es va anomenar ‘’Som Artistes’’. Aquest va evolucionar amb el diàleg compartit de les pintures de l’artista, que les va conduir cap a la reflexió i la capacitat creadora, generant noves realitats amb la construcció col·lectiva dels seus relats. Aquest projecte aporta el valor de la llibertat de ser dona al món.Etiquetes: Alcoi Antoni Miró Centre Ovidi Montllor exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de