Es commemora el 25è aniversari de la Declaració Universal dels Drets LingüísticsEl passat 15 de juliol va tindre lloc la commemoració dels 25 anys de la Declaració Universal dels Drets Lingüístics en un acte institucional a Oliva. El secretari d’ACPV, Toni Gisbert, va assistir a la celebració d’aquesta data indispensable per a reivindicar que els drets lingüístics són drets humans, i que el respecte de la diversitat lingüística és bàsic per a bastir la convivència ciutadana.

L’Ajuntament d’Oliva i la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València organitzà aquest acte institucional on va participar l’alcalde d’Oliva, David González, la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana, Rubén Trenzano, la presidenta del PEN, Àngels Gregori, la direcció de la Càtedra de Drets Lingüístics i la corporació municipal de l’Ajuntament d’Oliva.

La Declaració Universal dels Drets Lingüístics va ser aprovada a Barcelona el 1996 durant la Conferència Mundial dels Drets Lingüístics per iniciativa del Comité de Traduccions i Drets Lingüístics del PEN Club Internacional, amb el suport de la UNESCO.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació