El documental ‘Et recorde, Miquel’ es projecta al Centre Ovidi MontllorLa projecció del documental “Et recorde, Miquel” tindrà lloc el pròxim divendres 23 de juliol al Centre Ovidi Montllor, a les 19:30h.

L’acte comptarà amb la presència de l’autora Maëla Sanmartín.

En aquest documental es tracten qüestions com la violència política, l’actuació de la justícia, el paper de la música amb la creació de la cançó d’Al Tall ”A Miquel Grau”, els homenatges que s’organitzen cada any en Alacant en el seu record, i la necessitat ineludible de recordar, encara hui, l’assassinat de Miquel.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor documental Miquel Grau

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de