Penàguila rep una jornada cultural el pròxim 25 de juliolEls actes, un contacontes i un concert en format acústic, tindran lloc el pròxim diumenge 25 de juliol a l’emblemàtic Jardí de Santos i a la Casa Rural Valor.

A les 20h, Jordi Carbonell i Carles Llinares actuaran al Jardí de Santos de la localitat amb un contacontes adreçat al públic familiar. A la nit, la cantautora Maria Faubel oferirà un concert a la Casa Rural Valor, a les 22:40h.

En ambdós casos l’aforament és limitat, i l’entrada gratuïta.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació