ACPV recupera els campaments d’estiu per a xiquetes i xiquetsACPV ha organitzat un campament adreçat a xiquetes i xiquets de tot el territori, amb l’objectiu de retre homenatge a l’escriptor i gramàtic Enric Valor. “El gegant de les rondalles” ha estat un espai de contacte amb la natura, i una bona oportunitat per conéixer tradicions, jocs i costums valencianes.

Entre les activitats més esperades, sens dubte, cal destacar el concert del cantacançons Dani Miquel, que va actuar el passat dijous 22 de juliol a la Riera d’Agres. Els músics Rafael Solves, Josep Alcover i Nel·lo Juste l’acompanyaren a l’escenari.Etiquetes: activitats infantils campament Comtat Cuidem la cultura El gegant de les rondalles Riera d'Agres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de