Es presenta el cartell del VII Festival de Cinema Ciutadà CompromésEl cartell de la VII edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromés, que tindrà lloc entre el 27 d’octubre i el 23 de novembre, es va presentar ahir a l’Octubre CCC.

El cartell s’ha triat mitjançant un concurs públic, i la guanyadora ha estat Mara Saturio. L’acte de presentació va tindre lloc a l’Octubre CCC amb l’objectiu de visibilitzar el treball de l’autora guanyadora, però també el de tots i totes les participants.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV, representà l’entitat a l’acte, un bon moment per enfortir sinergies al voltant de projectes audiovisuals. Junt amb ACICOM, treballem per fomentar la creació i difusió de cinema documental de qualitat, i el seu visionat en versió original amb subtitulació en català.Etiquetes: ACICOM Cinema Festival de Cinema Ciutadà Compromés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de