El portal ‘Tenim Drets’ es presenta a AlacantAlacant va rebre la presentació de la campanya i el web Tenim Drets el passat 9 de setembre, una eina per conscienciar sobre drets lingüístics i facilitar les denúncies per discriminació. Una actuació que busca incidir en les actituds individuals per impulsar canvis socials. Anna Oliver, presidenta d’ACPV, i Marinela Garcia, vicepresidenta de l’entitat.

Durant la presentació es mostraren les diferents eines del web, fent sempre incidència que el que es busca és que la gent puga exercir els seus drets lingüístics amb facilitat, i delegar en les eines de la campanya la possibilitat de presentar reclamacions, si són necessàries.

A la seua presentació Oliver i Garcia han mostrat els diferents apartats del web, com ara el dels models que faciliten la relació en la nostra llengua amb l’administració, la valencianització dels noms i documentació identificativa o d’obtenir documents redactats en valencià de diferents registres públics.Etiquetes: ACPV Alacant igualtat lingüística Tenim Drets

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de