Alacant acull una xarrada sobre la recuperació de l’èuscarLa xarrada La recuperació de l’èuscar: reptes de futur tindrà lloc a la Sala Miguel Hernàndez de la Seu Universitària d’Alacant el pròxim dijous 23 de setembre, a les 19h. Hi intervindrà la professora d’èuscar a l’Escola Oficial d’Idiomes de la localitat Izaskun Kortazar.

L’aforament de l’acte és limitat, cal inscriure’s prèviament escrivint al correu [email protected], o telefonant al 690617547 (dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h).

Des de la transició es va fer un treball molt important per a recobrar, mantenir i expandir l’èuscar a Euskal Herria. Però aquella motivació i il·lusió s’han transformat. Els temps han canviat, i calen noves formes de sensibilitzar una població més plural perquè trie la seua llengua i la valore.


Etiquetes: ACPV Alacant èuscar

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de