La Federació Llull participa un any més a l’ofrena floral a Rafael Casanova amb motiu de l’11SACPV, com a part de la Federació Llull, va participar un any més a l’ofrena floral a Rafael Casanova, realitzada amb motiu de la Diada de Catalunya el passat 11 de setembre.

Malgrat la repressió i la pandèmia, el poble de Catalunya continua reivindicant el seu anhel de llibertat per construir la República catalana. Un any més, l’11S els carrers s’han omplert per exercir els drets fonamentals, civils i polítics.

La Federació Llull, formada per Òmnium Cultura, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear, participà de nou a l’ofrena floral que anualment es realitza a Rafael Casanova. El president de la federació, Jordi Cuixart, va participar per primera vegada a l’acte emmarcat en la Diada després d’haver estat empresonat injustament durant quatre anys aproximadament.Etiquetes: 11S Federació Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació