El professor Antoni Furió ofereix la conferència ‘El País Valencià des de la correspondència de Joan Fuster’L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 23 de setembre a l’Octubre CCC, a les 19h. La xarrada s’emmarca dins del cicle de conferències programat amb motiu del 50é aniversari d’Acció Cultural del País Valencià.

El País Valencià és una preocupació constant en Joan Fuster i són molts els escrits en què en parla, però és en la seua correspondència, en procés avançat de publicació sota la direcció del professor Antoni Furió, on trobem el diagnòstic més extens i acurat del qual derivarà el valencianisme fusterià.

Antoni Furió és catedràtic d’Història Medieval a la Universitat de València. Director o editor de diverses publicacions entre les quals ha participat en l’edició d’obres de Joan Fuster.


Etiquetes: 50 anys ACPV Antoni Furió conferències Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de