‘AL CARRER, EN VALENCIÀ!’ Commemoració del 89è aniversari de les Normes de CastellóLa plataforma Castelló per la Llengua celebra 10 anys d’activitat i ho vol fer amb la major normalitat: normalitat en les activitats i normalitat lingüística. El 2 d’octubre comencen els actes en commemoració del 89è aniversari de les ‘Normes de Castelló’ al municipi de l’Alcora. 

L’Alcora acollirà enguany l’acte central de la commemoració de la signatura de les Normes de Castelló. La plataforma recupera la tradicional Fira d’entitats, les activitats i tallers infantils i una actuació musical de gran format. Els actes estan programats des de les 16.30 h fins la 1.00 h del 2 d’octubre a la Pista Jardín de l’Alcora. Des de les 16.30 h fins les 19h tindrà lloc la Fira d’entitats amb jocs infantils i activitats com un taller de construcció d’instruments musicals i l’actuació del contacontes Felip Kervarec. A partir de les 22.00 h començarà la part més festiva dels actes amb les actuacions musicals de Meter Band, La Trocamba Matanusca i El Diluvi.

“Després de més d’any i mig en què per la pandèmia hem hagut de replantejar el format i aforament dels actes hem volgut recuperar el format habitual de la celebració per tornar poc a poc a la normalitat”, ha explicat la presidenta de Castelló per la Llengua, Maria Nebot. El lema del 89 aniversari “Al carrer, en valencià!” fa referència a la necessitat que per a què el valencià tinga una bona salut, el seu ús ha de ser majoritari en la societat, és a dir, que s’use amb normalitat en tots els àmbits de la vida diària. “Volem una llengua amb bona salut, ben viva i per això animem la ciutadania a emprar el valencià també al carrer”, ha reblat Nebot.

La cloenda de la commemoració de les Normes tindrà lloc al desembre amb un homenatge als signataris a la Casa Matutano de Castelló de la Plana.

Podeu inscriure-vos al link: http://castelloperlallengua.blogspot.com/p/inscripcions.html


Recordar-vos que també es disposarà d’un servei gratuït d’autobusos. Castelló-l’ Alcora-l’ Alcora-Castelló.Eixides de Maria Agustina i l’estació d’autobusos (RENFE).

-Horari. 15:30 h i 21:00h Amb tornada des de l’Alcora.-Horari.19:00 h i 1:30 h.


Etiquetes: ACPV Castelló Castelló per la llengua Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de