Alacant celebra la ‘Festa Valor’ amb una nit de rondallesLa Festa Valor serà un acte al voltant de la narració oral i l’entreteniment, que comptarà amb els rondallaires Almudena Francés, Xavi Castillo (Pot de Plom), Emma Lobo i Ximo Caturla.

L’acte, que tindrà lloc a l’Amfiteatre – Aulari II de la Universitat d’Alacant, s’inaugurarà amb la participació de la rectora de la UA, Amparo Navarro Faure, i estarà conduït pel professor Joan Borja Sanz, del Departament de Filologia Catalana – UA i director de la Càtedra Enric Valor.

Aquesta activitat ha estat coordinada des de la Universitat d’Alacant amb diverses institucions i entitats del migjorn valencià: ACPV Alacant, Delegació De l’IEC Alacant, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, ISIC-IVITRA, La Cívica Escola Valenciana i el Casal Popular Tio Cuc.

Podeu inscriure-vos-hi a: https://bit.ly/3CqKsw1


Etiquetes: ACPV Alacant Càtedra Enric Valor Enric Valor Universitat d'Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de