La banda ‘No Falla’ enceta la gira de concerts del Mural Sonor a LlíriaEl primer concert de la banda No Falla tindrà lloc a la plaça Major de Llíria el pròxim divendres 24 de setembre. L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta, cal reservar les entrades amb antelació a través de l’APP de l’Ajuntament de Llíria.

La banda No Falla ha estat l’autora del CD anomenat Carrer del Mural Sonor, dedicat a la música festiva, d’esperit alegre, combatiu i a la reivindicació.

El grup ret tribut a les grans formacions que ens van fer vibrar a places i carrers: Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata Sound System…

La conformen integrants de grups en actiu com ara el Diluvi, Mafalda, SMOKING SOULS o Funkiwis entre altres. El grup està format per Bàrbara López de Mafalda, Anna Millo de The Dance Crashers, Clara Calvo de Candela Roots, Pau Camps i Josep Bolufer d’Smoking Souls, Jota Terranegra de Funkiwis, Andreu Ferre i Joan Mayor d’El Diluvi, Lucía Bisquert de Sedajazz i Nina Dinamita i la Swing Milicia, i Tània Camacho de Freak Fandango Orchestra.


Etiquetes: 50 anys ACPV Carrer concerts Llíria Mural Sonor No Falla

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de