Vila-real acull exposicions sobre Joan Perucho i Josep CarnerLes mostres es podran visitar de l’1 al 15 d’octubre a l’Espai Jove de Vila-real (av. França, 25-27).

Durant el mes d’octubre l’Espai Jove de Vila-real acull l’exposició “Joan Perucho, creació, imaginació i bon gust”, i la mostra Josep Carner “Dir molt en un mig dir seria mon afany”, que estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 21h.

La mostra dedicada a Perucho, una exposició de petit format, repassa totes les seues facetes amb la voluntat de despertar l’interés cap a la seua obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar. La proposta ha estat ideada per Julià Guillamon i dissenyada per Marc Valls.

Per la seua banda, la mostra “Josep Carner, dir molt en un mig dir seria mon afany” repassa les etapes vitals i literàries de l’escriptor i commemora el cinquanté aniversari de la seua mort. L’exposició ha estat ideada per Jaume Coll, comissari de l’Any Carner, i dissenyada per Enric Lluch.


Etiquetes: ACPV Comarques de Castelló exposicions Joan Perucho Josep Carner Vila-real

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de