ACPV Alacant reprén les sessions de conversa en valencià en format presencialEs tracta d’un fòrum obert al debat i a la participació de temàtica diversa, a través d’unes sessions d’una durada d’una hora i mitja, moderades per l’escriptora Lliris Picó. L’assistència és gratuïta i està adreçada a totes les persones interessades a practicar la conversa i la reflexió en valencià.

Enguany les Sessions de Conversa es tornaran a celebrar a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (prèvia inscripció en alacant@acpv.cat.) a partir del 13 d’octubre (vesprades) i el 2 de novembre (matins i vesprades), en el següent horari:

Dilluns de 16.30 h a 18.00 h.

Dimecres de 17:30 a 19.00 h

Dimarts de 10.30 a 12.00 h (a partir del 2 de novembre)


Etiquetes: ACPV Alacant Alacant Sessions conversa

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de