La Festa Estellés fa parada a Carcaixent i ManuelEl passat cap de setmana les Festes Estellés han arribat fins a les localitats de Carcaixent, a la Ribera Alta, i a Manuel, la Costera. Entre altres actes, s’han programat sopars, actuacions musicals o recitals de poemes.

La Festa Estellés a Carcaixent va estar organitzada amb la col·laboració de Carcaixent M’agrada i la Taverna d’Enric, i comptà amb l’actuació d’Enric Cassasús i Jaume Pedrós.

A Manuel, per la seua banda, cal destacar la presència de Josep Lozano, creador dels sopars Estellés. L’acte va estar organitzat amb la col·laboració de la Mitja Galta i comptà amb l’actuació, en aquest cas, de Francesc Anyó i Enric Giralt.Etiquetes: Carxaixent Cuidem la cultura Festa Estellés Manuel

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de