La flama del Correllengua passa per PedreguerEl Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar el passat cap de setmana els actes del Correllengua 2021.

La vesprada del divendres 1 en la seu del Casal, la presidenta del Casal de Pedreguer, Anna Aurora Pérez Gilabert va iniciar el cap de setmana d’actes amb la lectura del Manifest del Correllengua 2021. A continuació, la cantautora de Benigànim GEM, va oferir una captivadora actuació en acústic. El directe va fer repàs als seus dos treballs en un reclam a l’autentificació de les persones i els sentiments en un món cada vegada més impersonal i irreal. 

El dissabte 2 d’octubre la plaça de l’Amistat va ser l’escenari per al lliurament XVI Premi Casal Jaume I Pedreguer i el concert de Pau Alabajos que conformaven la finalització d’actes del Correllengua 2021.

Aquest any el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va atorgar el XVI Premi a Josep Castelló i Vives, veí de Pedreguer, escriptor, ex polític, amic i activista del Casal des de la seua fundació. Defensor de la nostra llengua i els nostres paratges en els seus llibres. Josep, en rebre el premi, va compartir en el seu discurs que per molts anys, 77 en el seu cas, la vida és una contínua i infatigable defensa, memòria i evocació de la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre País Valencià.

A continuació, el cantautor Pau Alabajos va actuar durant més d’una hora i mitja en el colofó dels actes del Correllengua de Pedreguer. El cantautor de Torrent, encara que forma part de la generació de joves cantautors valencians, ja té publicats nombrosos treballs i el concert de Pedreguer va ser un repàs als himnes de resistència i reivindicació que conformen la seua càrrega discogràfica.Etiquetes: correllengua Gem Pau Alabajos Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de