Vila-real inaugura les exposicions sobre Joan Perucho i Josep CarnerEl passat 1 d’octubre es van inaugurar les exposicions dedicades a Joan Perucho i Josep Carner, a Vila-real. Les mostres compten amb la col·laboració de la regidoria de Normalització Lingüística.

Ambdues mostres podran visitar-se fins al 15 d’octubre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h en l’Espai Jove.

L’exposició de Joan Perucho “Creació, imaginació i bon gust” de xicotet format, repassa totes les facetes de l’autor (poeta, gastrònom, escriptor i bon vivent), amb la voluntat de despertar l’interés per la seua obra. En el cas de Carner, la mostra “Dir molt en un mig dir seria mon afany”, commemora el cinquanté aniversari de la mort de l’escriptor i repassa tots els camps literaris que va cultivar.


Etiquetes: ACPV Comarques de Castelló Any Carner Joan Perucho Josep Carner Vila-real

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de