Mireia i Borja protagonitzen els actes del Correllengua a AlacantEls actes pel Correllengua 2021 a Alacant van tindre lloc al Saló d’actes de CCOO d’Alacant, amb la tradicional lectura del manifest i un recital musical a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba.

La flama del Correllengua arriba a Alacant aquest any de la mà de Mireia Vives i Borja Penalba amb un concert especial que va fer gaudir molt al públic assistent.

A més, Tomàs Mestre va ser l’encarregat de fer la lectura del manifest del Correllengua 2021 que reivindica com cada any, el naixement del poble valencià.Etiquetes: ACPV Alacant Borja Penalba Correllengua 2021 Mireia Vives

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de