El Casal Jaume I de Carlet-La Vall dels Alcalans organitza diverses activitats pel Correllengua 2021El passat dimecres dia 29 de setembre el Casal Jaume I de Carlet – La Vall dels Alcalans organitzà un projecte de teatre en el qual participa professorat de Grècia, Turquia i Portugal, i dugué a terme un itinerari pel barri antic de València, amb l’objectiu de donar a conèixer a altres països europeus la nostra història i la nostra cultura. 

L’itinerari va estar molt il·lustratiu, amb un viatge en el temps que els va mostrar un tast de la nostra història des dels orígens fins l’actualitat. També es realitzà una visita a l’Octubre CCC, per mostrar el nostre emblemàtic edifici, amb reconeguda rellevància històrica, artística i social així com tota l’activitat que es du a terme per potenciar i dignificar la cultura.Contacontes amb música popular valenciana i acrobàcies

El passat dijous dia 30 de setembre, l’IES Eduardo Primo Marqués va rebre la visita del contacontes «El gran Jordiet» amb un espectacle on la narrativa, la música i les acrobàcies varen ser les protagonistes.

La finalitat d’aquesta activitat pedagògica era conèixer contes i cançons populars valencianes i emprar-les en els moments escaients, com ara, cançons de bressol, de joc, de marxa, de bon dia, de Nadal, de Pasqua…

L’activitat va resultar un èxit i va ser molt profitosa per a l’alumnat. Els companys i companyes de Grècia, Turquia i Portugal també gaudiren de l’espectacle.Etiquetes: Correllengua 2021

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de