Xiomara Abello protagonitza un nou concert del cicle ‘Amb veu de dona’En total, el cicle Amb veu de dona compta amb la participació de sis cantautores valencianes, que actuaran a l’Octubre CCC els pròxims mesos. Les entrades dels concerts seran gratuïtes, caldrà reservar-les prèviament a través de la pàgina web octubre.cat.

Xiomara Abello (Castelló de la Plana, Plana Alta) és graduada en guitarra de jazz pel Conservatori Superior de Música de València, i ha estat formada en guitarra clàssica. Ha treballat com a guitarrista amb formacions de diferents estils que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera, el teatre musical o la cançó d’autor.


Actualment, es troba presentant el seu primer treball com a cantautora Entre teles (Ànima Records, 2019), un recull de temes originals que parlen de vivències, emocions, i vida. Abello compagina aquesta faceta de cantautora amb la de guitarrista del Cor de la Fera, formació que lidera Xavi Sarrià. Hi actuarà el 15 d’octubre.

El concert de Xiomara Abello tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre a les 20h (les portes s’obriran a les 19:30h).


ENLLAÇ DIRECTE PER A LA RESERVA D’ENTRADES (CONCERT XIOMARA ABELLO)


Etiquetes: Amb veu de dona Octubre CCC Xiomara Abello

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de