Naix un nou col·lectiu de Joves d’ACPV a FondeguillaEl darrer diumenge, 10 d’octubre, va tindre lloc la presentació d’un nou grup de joves d’ACPV a la població de Fondeguilla. Aquest col·lectiu naix amb uns objectius molt clars: empoderar als joves i revitalitzar la població.

Els primers contactes entre els joves van tindre lloc al passat setembre, moment en què es van començar a reunir i van posar en comú tot allò que pensàvem sobre l’estat actual del seu poble. La conclusió fou clara: la necessitat urgent de capgirar la situació local de forma immediata.


Aquests joves tenen clar el model de poble que volen i entenen necessàries unes reformes estructurals de la seua població, al mateix temps també creuen necessari crear una agenda cultural atractiva adreçada al jovent i la població en general. D’acord amb les paraules d’aquests joves: “necessitem espais i oci per passar el nostre temps lliure al poble”.


Fet i fet, proposen una agenda cultural forta que respecte els valors feministes, ecologistes, d’esquerres, lgtbi+ friendly, entre altres.


Començaran creant un espai cinefòrum on projectar pel·lícules i on comentar-les creant xarxes i espais de formació per als joves i les joves del poble.Etiquetes: ACPV Comarques de Castelló Joves d'ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de