Clara Andrés protagonitza un nou concert del cicle ‘Amb veu de dona’En total, el cicle Amb veu de dona compta amb la participació de sis cantautores valencianes, que actuaran a l’Octubre CCC els pròxims mesos. Les entrades dels concerts seran gratuïtes, caldrà reservar-les prèviament a través de la pàgina web octubre.cat.

Nascuda a Oliva (La Safor), Clara Andrés fa una combinació de cançó d’autora contemporània i elements de pop i folk. Destaca pel seu minimalisme sonor, un estil ben ric en matisos que cerca la senzillesa.

L’Octubre CCC l’ha acollit al seu escenari en diverses ocasions, compartint cartell amb artistes com Jabier Muguruza, Fameliars, Horacio Fumero o Marc Cunningham. A la discografia de l’artista d’Oliva trobem una maqueta Inici (2005), tres treballs discogràfics en solitari Dies i dies (La Fournier, 2008), Huit (Chesapik, 2010) i Entrelínies (Mésdemil, 2014). A més l’any 2019, conjuntament amb el duet alcoià Júlia, publiquen L’eix radical (Sotabosc, 2019). Hi actuarà el 22 d’octubre.

ENLLAÇ DIRECTE PER A LA RESERVA D’ENTRADES (CONCERT CLARA ANDRÉS)


Etiquetes: Amb veu de dona Clara Andrés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació