ACPV programa el cicle de xarrades ‘Dones joves en acció per l’empoderament i la cultura’Aquest cicle de xarrades s’emmarca en el programa Erasmus + “Young women in action for empowerment and culture: deveolping a new law of equality between men and women“, i reflexiona sobre la necessitat de desenvolupar una nova llei d’igualtat entre homes i dones.

Les xarrades, programades a diverses localitats del territori valencià, versaran sobre diferents eixos temàtics: cultura, comunicació, esports o el mercat laboral. S’iniciaran a finals del mes d’octubre, i s’allargaran fins a finals de novembre.

A continuació, pots consultar la totalitat d’actes programats, aixi com la participació de les diferents ponents expertes participants en cadascun.Etiquetes: Erasmus + feminisme

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de