Jordi Raül Verdú presenta el llibre ‘L’aventura del Tractat d’Almisrà’ a AlcoiL’aventura del Tractat d’Almisrà (Reclam Editorial) es presentarà al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi el pròxim 4 de novembre, a les 19:30h. L’obra pertany a l’autor alcoià Jordi Raül Verdú; les il·lustracions han estat enllestides per Sergi Olcina.

A la intervenció de l’autor s’hi sumaran les de Romà Francés, president de l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà, el docent Vicent Luna i Arturo Blasco, de Reclam Editorial.

Sobre el llibre

La Covid-19 obliga una família a modificar el pla de vacances previst inicialment i canviar els Pirineus per la Vall de Mariola. Els paratges que Roger i Roser coneixeran, els llocs emblemàtics que visitaran i les llegendes que aprendran, els conduiran a descobrir i conéixer el pacte signat pel rei Jaume I i l’infant Alfons de Castella: el Tractat d’Almisrà. Aquest acord no només delimità la frontera del poble valencià, sinó que donà una llengua i una identitat a la gent de la Vall de Biar i a la resta de les terres valencianes.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor cultura Tractat d'Almisrà

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de