Josep Lluís Notari actua a Estivella el pròxim 30 d’octubreEl concert del cantautor Josep Lluís Notari tindrà lloc al Centre Cultural de la localitat (Carrer Nadal i Llorens, a les 19h).

Els seus treballs

Entre el 2012 i el 2013 es prepara el seu primer treball “D´Espadà i altres Versos”, enregistrat als estudis Metrònom de Castelló amb la producció artística i arranjaments d’Héctor Tirado i l’ajuda inestimable del meu company de versos Pau Alabajos que ha col·laborat en la interpretació del tema “Itinerants”. Al 2014 guanya el premi de Castelló en viu per “itinerants” com a millor cançó interpretada en valencià.

Al maig del 2016 presenta el seu 2n treball “L´Arcàdia de Syntagma”, també enregistrat als estudis Metrònom de Castelló amb la producció artística i arranjaments d’Héctor Tirado. En aquest treball ha col·laborat en la interpretació del tema “la neu ni et frega” Andreu valor. El disc fou presenat amb un concert especial a la Vilavella i seguidament al Palau de la música de València compartint escenari amb Tomàs de los Santos.

Fora del País valencià ha actuat en diversos indrets esporàdicament: al 2009 va actuar a l´Aplec del Baix Camp, al 2010 al Correllengua pel Priorat, en 2015 al café-pub l´Absenta de Reus (Baix Camp), al casal popular d´Artés (Bages), 2015 i 2016 l casal Carrasclet de Falset (Priorat), a la fira solidària del vi del Masroig (Priorat) al 2017.

 Actualment està enregistrant el seu 3r treball que s´anomenarà “Murs invisibles”, un CD conceptual sobre aquelles realitats que canvien o que es mantenen fermament i no som capaços de reconèixer.


Etiquetes: concerts Josep Lluís Notari música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació