Dones i esport, cap a la igualtat entre les joves esportistesEl projecte “YOUNG WOMEN IN ACTION FOR EMPOWERMENT AND CULTURE: DEVELOPING A NEW LAW OF EQUALITY BETWEEN MEN AND WOMEN” té com a objectiu formar a les joves en diferents aspectes de la vida, a fi d’aconseguir la igualtat entre homes i dones.

El passat dimecres a la Pobla de Vallbona, amb la participació de la regidora d’esports, Iris Marco, i la presència de joves esportistes dels clubs locals, parlàrem de “Dona i esport”.

A més de la regidora, ens acompanyà Puri Naya, directora de comunicació de Teika , i impulsora junt a l’empresa de la campanya #JuguenEllesGuanyemTots, que cerca la visibilització de les dones a l’esport.

També ens acompanyà Joana Martínez, que ens explicà la seua experiència com a pilotaire professional i el recorregut cap a la igualtat al món de la Pilota Valenciana.Etiquetes: Dones joves en acció Erasmus + esport xarrades

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de