Dones i comunicació, camí a la igualtatEl projecte “YOUNG WOMEN IN ACTION FOR EMPOWERMENT AND CULTURE: DEVELOPING A NEW LAW OF EQUALITY BETWEEN MEN AND WOMEN” té com a objectiu formar a les joves en diferents aspectes de la vida, a fi d’aconseguir la igualtat entre homes i dones.

El passat divendres parlàrem a València de “Dones i comunicació”, amb la participació de tres professionals del món del periodisme, l’entreteniment i la comunicació: Violeta Tena (El Temps), Laura Juliàn (eldiario.es) i Saray Cerro (À Punt).

Violeta Tena va explicar en què consisteix l’Agenda d’Expertes, l’eina de visibilització de les dones als mitjans de comunicació que va impulsar la Unió de Periodistes Valencians, l’organisme del qual és vicepresidenta. Per la seua banda, Laura Juliàn parlà de la precarietat en el món del periodisme, especialment la patida per les dones joves, i Saray Cerro assenyalà l’existència de micromasclismes als àmbits de l’audiovisual i de l’humor.Etiquetes: ACPV Dones joves en acció Erasmus +

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de