L’alumnat del TASOCT dels IES Jordi de Sant Jordi i Serpis visiten l’OCCCAnna Oliver, Rubèn Pitarch i Carles Monclús reberen els alumnes del cicle de Tècnic Superior en Animació Sociocultural i Turística per explicar-los com es treballa aquest vessant des d’una entitat com Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

L’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) rep la visita de dos grups d’estudiants del Cicle Superior TASOCT, dels centres educatius IES Serpis i IES Jordi de Sant Jordi. La vesprada va aprofitar-se per a mostrar-los com és una associació cultural com Acció Cultural del País Valencià, així com per a explicar-los com es gestiona la diversitat d’activitats que, des dels seus inicis, l’entitat du a terme.

La presidenta d’ACPV, Anna Oliver Borràs; el Coordinador d’Activitats, Rubèn Pitarch, i Carles Monclús, professor d’Intervenció Sociocomunitària i membre de l’Escola d’Animació d’ACPV van guiar els convidats pels indrets de l’edifici i van informar-los del tipus de tasques que desenvolupa un TASOCT en l’associació, així com de la possibilitat de fer pràctiques curriculars en Acció Cultural del País Valencià.Etiquetes: ACPV ensenyament animació animació juvenil Centres de secundària escola d'animació Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de