Obertes les inscripcions per al Congrés de Llengües i Interculturalitat a l’UJIEl Congrés de Llengües i Interculturalitat pretén ser un punt d’intercanvi d’experiències que abraça quatre ponències marc amb dos tallers i una taula redona, bastits sobre tres pilars. La inscripció restarà oberta del 2 de novembre de 2021 a les 14 hores del 21 de gener de 2022 (o, si escau, fins a omplir l’aforament). Per a les persones inscrites a través de l’UJI, l’assistència al Congrés té reconeguts 2 crèdits ECTS.

El Congrés està organitzat per la Universitat Jaume I (a través del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV). A més, compta amb la col·laboració del Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE).

Accés al web: Congrés de Llengües i Interculturalitat

Persones destinatàries

  • Personal docent en actiu d’Educació Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional i d’Escola Oficials d’Idiomes adscrit al CEFIRE | Alumnat, personal docent i personal administratiu de l’UJI | Els socis i les sòcies d’ACPV
  • Públic en general

Per a les persones inscrites a través de l’UJI, l’assistència al Congrés té reconeguts 2 crèdits ECTS.

Organització i col·laboracions

El Congrés de Llengües i Interculturalitat està organitzat per la Universitat Jaume I, a través del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat; Acció Cultural del País Valencià i compta amb la col·laboració del Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat de la Generalitat Valenciana.

El Congrés està obert a totes les persones estudiants, docents i administratives universitàries i no universitàries i públic en general. En aquesta línia es planteja un model de congrés participatiu i divers que combina ponències i tallers per cadascun dels tres eixos temàtics entorn dels quals gira i amb una taula redona final per concloure i posar en comú coneixements, idees i experiències.

Qui som?

  • Marta Cubedo ACPV
  • Carmina Ribés UJI | SLT
  • Nèstor Beltran ACPV
  • Bartomeu Prior UJI | SLT
  • Embarka Hamoudi UJI | OCDS
  • Vicent Valls | CEFIRE – Plurilingüisme


Etiquetes: ACPV Comarques de Castelló educació llengua professorat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de