Esther protagonitza un nou concert del cicle ‘Amb veu de dona’En total, el cicle Amb veu de dona compta amb la participació de sis cantautores valencianes, que actuaran a l’Octubre CCC els pròxims mesos. Les entrades dels concerts seran gratuïtes, caldrà reservar-les prèviament a través de la pàgina web octubre.cat.

Des de Vinaròs (Baix Maestrat) arriba Esther, una nova proposta musical. L’artista, coneguda públicament a través del programa televisiu d’À Punt Cantant al cotxe, ha publicat aquest estiu el seu primer EP, Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021). Amb la intimitat de la seua guitarra i la veu càlida com a protagonistes, Esther canta sobre una història d’amor que, amb la mateixa intensitat que va començar, ara ha acabat. Hi actuarà el 12 de novembre.

ENLLAÇ DIRECTE PER A LA RESERVA D’ENTRADES


Etiquetes: Amb veu de dona concerts Esther música Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de