Jaume Monzó presenta el seu nou llibre ‘Sense connexió’ a CastellóSense connexió (Sembra Llibres) es presentarà al Forum Llibreria Babel el pròxim 17 de novembre, a les 19:00h. L’autor de la Font d’En Carròs, Jaume Monzó, s’estrena en el gènere novel·lesc amb aquesta obra escrita íntegrament amb missatges d’Instagram, Twitter i WhatsApp.

Sobre el llibre

Sense connexió és una història transmèdia sobre assetjament escolar, diversitat sexual i relacions d’amistat tòxiques escrita a colp de stories, tuits, missatges, versos de Maria-Mercè Marçal i codis QR amb música d’El Diluvi, Obrint Pas o La Fúmiga.

Després de la gran acollida d’En línia, Jaume Monzó ens colpeja amb un nou relat en xarxa que surfeja pels sentiments, les oportunitats i els perills que amaguen les xarxes socials.


Sobre l’autor

Jaume Monzó va nàixer a la Font d’En Carròs el 1971 i és llicenciat en Filologia Catalana. Del 2004 al 2010 va estar al capdavant del setmanari El Temps com a coordinador de les diferents redaccions. D’aleshores ençà ha fet de professor de secundària a diversos centres educatius. Aquesta és la seua primera novel·la.


Etiquetes: ACPV ACPV Castelló Cuidem la cultura Font d'En Carròs Fòrum Llibreria Babel instagram Jaume Monzó literatura llibres novel·la Sembra Llibres Sense connexió twitter whatsapp

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de