El casal Jaume I de Pedreguer anuncia la programació del mes de novembreLes activitats començaran el pròxim divendres 5 de novembre, amb la presentació del llibre “Veus”, d’Imma López Pavia. A més a més, es projectaran tres documentals emmarcats en el Festival Cinema Ciutadà Compromés i Acció Documental +.

El divendres 5 de novembre a les 20h es presentarà el llibre Veus (Edicions Bromera) de l’escriptora Imma López Pavia, en col·laboració amb la Llibreria i Papereria Mestral.

Durant el mes de novembre s’oferiran al Casal Cultural Jaume I Pedreguer dos de les pel·lícules que formen part del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021, organitzat per Acicom, Docs Barcelona i Acció Cultural de País Valencià.

Les pel·lícules són “Art and Craft” la història del major falsificador d’obres d’art d’EEUU i el retrat del humorista més desconegut amb “Eugenio”.

El dijous 25 de novembre a les 19:30h s’estrenarà Loabster Soup de Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar. Aquest acte forma part del cicle Acció Documental+, organitzat per Acicom, Docs Barcelona i Acció Cultural de País Valencià.Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de