‘El Moment Alomar’, jornades en memòria a Gabriel Alomar



Les Jornades en Memòria a Gabriel Alomar es realitzaran de forma conjunta entre Catalunya i Mallorca, en les ciutats de Palma i Barcelona, on es reuniran experts sobre la seva vida i obra. L’acte de clausura comptarà amb la presència de Xavier Domènech (Institut Sobiranies), la Molt Honorable Presidenta del Govern de les Illes Balears, la Sra. Francina Armengol i del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Aragonès. La presidenta d’ACPV, Anna Oliver, participarà el pròxim 24 de novembre a la taula redona Illes Balears, Catalunya i País Valencià:  futurs compartits.

Les jornades tindran lloc a Barcelona els pròxims 16, 17 i 18 de novembre, i a Palma 22, 23 i 24 de novembre de 2021. Aquestes jornades versaran sobre el seu pensament territorial i urbà, les seues aportacions en el camp literari i de les avantguardes artístiques i el paper clau que va jugar en la definició del republicanisme, el mallorquinisme polític  i el catalanisme. 

La celebració d’aquestes jornades es realitza de forma conjunta tant a Palma de Mallorca com a Barcelona per tal que les mateixes siguin també un diàleg entre ambdues realitats, tant en termes polítics, com culturals i territorials. 

La presidenta d’ACPV, Anna Oliver, participarà el pròxim 24 de novembre a la taula redona Illes Balears, Catalunya i País Valencià:  futurs compartits. També hi participaran Jordi Muñoz (UB), Pere Fullana (UIB), Josep Valero (CES) i Angelina Pérez (Més per Lloseta).

CONSULTA ACÍ EL WEB DE LES JORNADES


Etiquetes: Barcelona Gabriel Alomar jornades Mallorca

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de