“Joanot” de Joan Nave, arriba a Alacant per a commemorar el Dia de les Lletres ValencianesEl Castell de Santa Bàrbara acollirà el 20 de novembre a les 20:00 h. l’obra teatral Joanot, de Joan Nave. L’esdeveniment ha estat organitzat per la Plataforma per la Llengua amb la col·laboració d’altres entitats com ACPV Alacant.

Sinopsi

Hivern de l’any 1464. El cavaller valencià Joanot Martorell ja té acabat el seu llibre. Ha estat treballant durant quatre anys, sense parar d’escriure. Ha estampat tots els seus anhels i dimonis. Fa fred, plou i té gana. És vell i pobre. A pesar que està molt orgullós, demà anirà a Ca Mossén de Galba i empenyerà el manuscrit per 100 reals si abans, aquesta nit, res li ho impedeix. Un cavaller viu lluitant i mor en la batalla, encara que les últimes, les pitjors, sempre són amb un mateix.

Sobre l’autor

El seu autor Joan Nave (Benissa, 1978), és actor, filòleg i director de la companyia Esclafit Teatre. En l’àmbit del teatre, s’ha format en diverses disciplines com per exemple tècnica Meisner, gest psicològic de M. Txèkhov, commedia de l’art, improvisació actoral, anàlisi del moviment humà-Lecoq, clown, bufó, interpretació davant la cambra, etc. Aquesta formació l’ha feta al costat de professionals com per exemple Norman Taylor (Lecoq-París), Ana Sala (RESAD- Madrid), Antón Valen (Cirque porta Soleil), Marcos *Altuve (Veneçuela), Tomàs Mestre, David Garcia i Myriam Villalobos, entre altres. Ha rebut diversos premis com a actor i dramaturg i combina la seua tasca d’actor amb la docència de tècniques teatrals per a professorat de Secundària.


Etiquetes: ACPV Alacant Joanot Martorell teatre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de