‘Lobster soup’, documental del mes de novembre a Acció Documental +El documental “Lobster soup”, de Pepe Andreu i Rafa Molés, arriba a diverses localitats durant el mes de novembre. Les projeccions s’emmarquen dins del cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM.

Organitzat per ACPV, Acicom, Docs Barcelona i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el festival portarà durant el mes de novembre la pel·lícula “Lobster soup”, de Pepe Andreu i Rafa Molés a diferents punts del país.

Sinopsi

Krilli prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l’últim boxejador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. Cada dia troben una solució als grans problemes del món.

La sopa és tan exquisida que atrau multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l’interès d’uns inversors ambiciosos. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

Pepe Andreu Ibarra

Director

Pepe Andreu és director, guionista i realitzador. Llicenciat en Ciències de la Informació. Codirector del documental Five days to dance (2014), premi Canal+ al Festival MiradasDoc i seleccionat al Festival de Sant Sebastià, DocsBarcelona i el Festival Internacional de Santa Bàrbara, entre d’altres.

Codirector del documental Sara Baras. Todas las voces (2016), estrenat al Festival de Màlaga i Premi Mirades al Festival DocsValència, seleccionat al festival de Cracòvia i finalista als Premis Forqué. Codirector de Experimento Stuka (2018), major documental als Premis de l’Audiovisual Valencià i menció especial al DocsValencia 2018, entre d’altres. Codirector del documental Picotazos contra el cristal (2019), estrenat al Festival Internacional de Cinema de Madrid. El 2005 va dirigir el documental El Misterio de Elche: las voces de un pueblo.

Rafa Molés Vilar

Director

Rafa Molés és director i guionista. Llicenciat en Ciències de la Informació. L’any 2012 rep el premi Periodista de l’Any en la III Edició dels Premis Periodístics de la Comunitat Valenciana. Ha estat professor a la Universitat Jaume I de Castelló.

Codirector del documental Five days to dance (2014), premi Canal+ al Festival MiradasDoc i seleccionat al Festival de Sant Sebastià, DocsBarcelona i el Festival Internacional de Santa Bàrbara, entre d’altres. Codirector del documental Sara Baras. Todas las voces (2016), estrenat al Festival de Màlaga i Premi Mirades al Festival DocsValència, seleccionat al festival de Cracòvia i finalista als Premis Forqué.

Codirector de Experimento Stuka (2018), major documental als Premis de l’Audiovisual Valencià i menció especial al DocsValencia 2018, entre d’altres. Codirector del documental Picotazos contra el cristal (2019), estrenat al Festival Internacional de Cinema de Madrid.


ALCOI

Centre Cultural Ovidi Montllor. C/ Vistabella, 8, Alcoi.
Divendres 5 de novembre
Hora: 19.30 h
Aforament limitat, inscripció prèvia; alcoi@acpv.catGANDIA


Fundació Casal Jaume I de la Safor Valldigna, sala de conferències. C/Dona Teresa, 2
46701 Gandia
Divendres 5 de novembre
Hora: 20h
Aforament limitat, inscripció prèvia; safor@acpv.cat


VALÈNCIAOctubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12, València.
Dimecres 10 de novembre
Hora: 18h
Aforament limitat, inscripció prèvia: www.octubre.cat


ALACANT

Saló d’actes de CCOO d’Alacant. Avda Salamanca nº 33, Alacant.
Dijous 18 de novembre
Hora: 18h
Aforament limitat, inscripció prèvia; alacant@acpv.cat 690617547 (dilluns a divendres de
10:00 a 13:00h)


LA VALL D’UIXÓPalau de Vivel. Carrer Sanchis Tarazona, 37 La Vall d’Uixó, Castelló.

Divendres 19 de novembre

Hora: 18h

Aforament lliure, fins completar-lo.PEDREGUERCasal Cultural Jaume I Pedreguer. Carrer València, 12,Pedreguer.
Dijous 25 de novembre
Hora: 19.30h
Aforament limitat, inscripció prèvia; casal@casalpedreguer.cat


ELX


Casal Jaume I d’Elx. Carrer Sant Jordi, 2, 03203 Elx, Alacant.
Divendres 26 de novembre
Hora: 19h
Aforament limitat, inscripció prèvia; elx@acpv.catEtiquetes: Acció Documental + Cinema documental

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de