Es presenta a València ‘BonDia TV’, la plataforma audiovisual que s’avança a la reciprocitat dels mitjans de comunicació en llengua catalanaAcció Cultural del País Valencià (ACPV) ha estat present en l’acte de presentació del canal d’internet que comparteixen TV3, IB3 i À Punt per la normalització de l’espai comunicatiu en català arreu del país

BonDia TV és la plataforma de continguts audiovisuals de caràcter social i cultural impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

La programació està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports, en una llengua que es manifesta en diferents variants segons el territori.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació