Gala de Cloenda del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021El Teatre Micalet acollirà el pròxim 23 de novembre la Gala de Cloenda en què es durà a terme el lliurament de guardons als audiovisuals premiats. El Festival Cinema Ciutadà Compromés és una iniciativa de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM)

Es lliuraran els guardons als audiovisuals premiats, es farà balanç del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés i es celebraran, junt amb la societat civil valenciana, les activitats realitzades al voltant dels audiovisuals compromesos, rendint un merescut reconeixement als creadors i creadores dels audiovisuals valencians.

L’acte tindrà lloc al Teatre Micalet, el pròxim dimarts, dia 23 de novembre del 2021, a les 18:30h. (Carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 València)

  • Cal confirmar l’assistència mitjançant aquest FORMULARI


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació