Projecte de llei estatal i situació actual del sector audiovisual valencià: Llengua i finançamentEl pròxim dimecres 24 de novembre l’Octubre Centre de Cultura Contemporània serà el punt de trobada on s’abordarà la iniciativa de les diferents entitats que treballem per la llengua i la cultura al País Valencià i el sindicat Intersindical Valenciana de consensuar, mitjançant el diàleg, una posició valenciana per a reclamar la reforma de l’avantprojecte de Llei General de Comunicació Audiovisual.

L’acte reunirà els representants dels sectors empresarial, institucional i acadèmic i s’emmarca en el procés del Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana d’instar a l’Estat a que l’avantprojecte de llei esmentat contemple la diversitat cultural i lingüística existent en les diverses CCAA i a que els mitjans públics autonòmics com À Punt disposen de les mateixes fonts d’ingressos i de protecció que Ràdio Televisió Espanyola (RTVE). L’objectiu és garantir els drets lingüístics contemplats en la Constitució Espanyola i afavorir que À Punt s’establisca com el motor del sector audiovisual valencià.

En l’acte participaran:

Vicenta Tasa, directora Càtedra Drets Lingüístics
José Maria Vidal, president Consell Valencià de l’Audiovisual
Ximo Pérez, vicepresident de PAV
Cristina Abril, presidenta d’AVAPI
Rafa Molés, membre d’AVANT

Presenta Xavier Aliaga, periodista

Inscripcions a l’acte


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació