El Centre Ovidi Montllor allotja la mostra ‘Bucle Atemporal’La mostra de Susana Alemany romandrà exposada del 30 de novembre al 28 de gener.

El dimarts 30 de novembre es durà a terme, a les 18.00 h., l’obertura de l’exposició bimensual ”Bucle Atemporal”, de Susana Alemany. Aquesta exposició forma part del cicle municipal d’exposicions i està organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani-Universitat d’Alacant. Col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi, el Centre Cultural Ovidi Montllor i Acció Cultural del País Valencià.

Aquesta exposició es podrà visitar al Centre Cultural Ovidi Montllor de 18.00 a 21.00 h, de dilluns a dimecres, durant els mesos de desembre i gener.

Sobre l’autora

Susana Alemany Fuertes ( Alcoi, 1965). Formada dins del camp del tèxtil i la confecció de moda en un primer moment, per a passar a formar-se al camp de les arts plàstiques a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, des del 2009 fins al 2020.

La seua voluntat expressiva la du a treballar sobretot amb teixits banyats i modelats, combinats amb una intensa cromatografia que la duen a centrar-se en l’ús d’aquest material com a element plàstic i com a objectiu temàtic. Les seues sèries es troben desenvolupades a través del teixit com a fil conductor del seu llenguatge junt amb els cromatismes i les tècniques personals pictòriques que fan que el seu treball aconseguisca tindre una identitat pròpia.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de