Els carrers de Castelló, València i Alacant tornen a cridar per a exigir un finançament justMilers de persones es van manifestar al País Valencià per a exigir al Govern espanyol la fi de l’infrafinançament

La reivindicació històrica que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va encetar fa anys en solitari ha anat sumant suports col·lectius i individuals i va derivar, el dissabte 20 de novembre, en una manifestació unitària per a reivindicar, una vegada més, un finançament just.

La Plataforma Per un Finançament Just, integrada per CCOO, UGT, la Confederació Empresarial Valenciana, PP, Compromís, PSPV, Ciutadans i Unides Podem, va organitzar convocatòries simultànies a Alacant, Castelló de la Plana i València. Tot i que va haver-hi menys assistència que a la protesta del 2017, la participació de tots els partits valencians en la protesta evidencia taxativament que es tracta d’una reivindicació que ja comparteix tot el poble valencià.


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació