L’Octubre CCC va ser el punt de trobada d’un acte per a consensuar una posició valenciana front a la llei de l’audiovisualRepresentants dels sectors empresarial, institucional i acadèmic valencians dialogaren sobre la realitat del sector audiovisual des de totes les seues vessants i coincidiren en la necessitat de reformular una llei que suposaria una forta discriminació per a les llengües no castellanes de l’Estat

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Escola Valenciana, Intersindical Valenciana, Plataforma per la Llengua i L’ACV Tirant lo Blanc van organitzar l’acte per tal d’afavorir el consens entre les productores valencianes, els representants institucionals i el sector acadèmic amb l’objectiu de defensar la llengua i la cultura dins l’espai audiovisual. Així mateix, des de l’entitat es considera indispensable l’increment de la partida pressupostària per a À Punt, ja que la televisió i ràdio públiques valencianes han de ser motor del nostre sector audiovisual, i sense pressupost això no serà possible.

Llig la crònica de Moisés Pérez sobre l’acte a El Temps: L’audiovisual, camp de joc per al futur de la llengua pròpia


GALERIA DE FOTOS DE L’ACTE


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació