‘AL CARRER, EN VALENCIÀ!’, l’11 de desembre se celebra l’acte central del 89è aniversari de les Normes de CastellóLes ‘Normes de Castelló’ compleixen 89 anys i l’11 de desembre Castelló acollirà diversos actes per a commemorar l’efemèride.

L’acte de cloenda organitzat per Castelló per la llengua a raó de la commemoració del 89è aniversari de la signatura dels ‘Normes de Castelló’ tindrà lloc a Castelló de la Plana el pròxim 11 de desembre. Les activitats començaran a les 18.00 hores, amb l’homenatge als signataris de les normes en la Casa Matutano. Darrerament, es durà a terme la manifestació amb cercavila, que finalitzarà a l’Ajuntament per a posteriorment culminar la jornada gaudint del concert de Xavi Sarrià a la plaça de l’Hort dels Corders.


Programació

18.00 h – Homenatge als signataris de les Normes de Castelló a la Casa Matutano.

Manifestació amb cercavila de cultura popular. Hi participen:

  • Botafocs
  • Agrupació folkòrica El Millars
  • La Conlloga Muixeranga de Castelló
  • La Llavor dolçaina i tabal d’Almenara
  • La Trocamba Matanusca

20.00 hores – Actuació musical de Xavi Sarrià a la plaça de l’Hort dels Corders


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació