L’Octubre CCC acull la celebració del dia nacional de Romania amb una jornada d’intercanvi culturalCoincidint amb el dia nacional de Romania, l’Octubre CCC va acollir el passat 1 de desembre un acte d’agermanament amb la comunitat romanesa que viu al País Valencià.

Com cada any, l’1 de desembre es commemora el Dia Nacional de Romania i, una vegada més, hem volgut celebrar-lo a l’Octubre CCC. Enguany l’acte va començar amb la seua corresponent benvinguda, a càrrec de la professora Alina Chezan, i va continuar amb la presentació a la comunitat romanesa de la plataforma “Valencià per a tot el món”, per part de la coordinadora del Centre Carles Salvador, Laia Trujillo.

Ambdues van oferir als assistents informació sobre el funcionament del portal web, en què s’ofereix el curs A1 de valencià en línia i gratuït. Posteriorment, la vesprada va comptar amb les actuacions musicals de La Maria (cantant valenciana) i Florica Dobre (cantant romanesa), les quals compartiren amb el públic cançons tradicionals del seu propi territori.

GALERIA

VÍDEO


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació