DIVENDRES 10 DE DESEMBRE, LLANÇAMENT DE 4 SENZILLS DEL MURAL SONOREl pròxim divendres 10 de desembre s’estrenen quatre singles de cadascun dels discos que conformen el Mural Sonor, la gran antologia de la música en valencià

El Mural Sonor ja és a tocar! En pocs dies serà una realitat i ja tindrem aquesta antologia de la nostra música entre les nostres mans.

A través dels links que es poden veure a continuació, el pròxim divendres 10 de desembre tothom podrà escoltar quatre de les cançons que formen part del Mural Sonor. Cadascun d’aquests temes pertany a un dels quatre treballs que composen el projecte: Arrel, Carrer, Pell i Veta.

Del disc ARREL, dedicat al nostre folklore i que és un recorregut per totes les comarques del País, es llançarà la cançó LA MARINA BAIXA, una composició de Miquel Gil amb lletra de Joaquim Cano, que el mateix cantautor de Catarroja s’encarrega de cantar.

Del disc CARRER, dedicat a la música festiva, es llançarà el tema COOPERA d’Orxata Sound System que compta amb la col·laboració de Marcos de la Torre i Vera Carrion del grup MAFALDA.

Del disc PELL, que homenatja la Cançó i que ha estat produït per Borja Penalba, podrem escoltar el senzill HISTÒRIA D’UN SOFÀ de Feliu Ventura interpretada pel duet Laura Esparza i Carlos Esteban.

Del disc VETA, que repassa el pop-rock valencià, podrem escoltar el tema ESTIMADA GERMANA de Julio Bustamante, que interpreta Àlex Martínez, cantant de Tardor, banda que juntament amb May Ibáñez s’ha encarregat de produir el disc.

A més, fins a la data de l’estrena pots “desar amb antelació” les cançons als teus comptes en diverses plataformes (Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, etc.), perquè formen part de les teues llistes de reproducció de manera automàtica en el moment en que siguen públiques.

Amb els enllaços que adjuntem a continuació podràs escoltar els temes. Esperem que els gaudiu!


ENLLAÇOS – QUATRE SENZILLS

LA MARINA BAIXA – DISC ARREL

COOPERA – DISC CARRER

HISTÒRIA D’UN SOFÀ – DISC PELL

ESTIMADA GERMANA – DISC VETA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació