Èxit d’assistència a la convocatòria del 89è aniversari de les Normes de CastellóEl passat dissabte 11 de desembre se celebrà a Castelló ‘AL CARRER EN VALENCIÀ’, la commemoració del 89 aniversari de la signatura de les Normes de Castelló

La diada va estar marcada per un passacarrer que va sortir de la Casa Matutano (on se signaren les normes al 1932), fins arribar a la Plaça Major de Castelló. Durant aquest trajecte ens acompanyaren Botafocs, el Grup de ball El millars i la Conlloga-Muixeranga de Castelló. Una vegada tothom arribà a la plaça es va dur a terme la lectura del manifest, en què es demanava la tornada de la celebració de les Normes de Castelló a la plaça principal de la ciutat.

Per acabar la jornada, La Trocamba Matanusca ens acompanyà en cercavila fins a la plaça d’Hort dels Corders, on acabarem amb l’actuació de Xavi Sarrià.


GALERIA


Etiquetes: ACPV Castelló Cuidem la cultura Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de