Eva Dénia tanca el cicle de cantautores ‘Amb veu de dona’ i acomiada la seua carrera com a cantautora amb un doble concertL’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollirà els dos últims concerts de la cantautora de la Safor aquest divendres 17 i dissabte 18. Aquests concerts clouran l’exitós cicle “Amb veu de dona” que Acció Cultural ha programat durant aquest últim trimestre del 2021.

La bona acollida que ha tingut el cicle “Amb veu de dona” posarà la cirereta al pastís amb el doble concert de l’artista de Gandia. Com si es tractara d’un concert de ZOO, l’anunci de les actuacions d’Eva Dénia a l’Octubre va venir acompanyat de l’exhauriment de les entrades d’ambdues sessions en un temps rècord.

En el següent enllaç, Amàlia Garrigós entrevista Eva Dénia al seu programa Sona Cultura (a partir del minut 11:30) escolta el programa

Altres entrades:

“Amb veu de dona” les cantautores valencianes a l’escenari de l’Octubre CCC

Eva Dénia ofereix un segon concert al cicle de cantautores “Amb veu de dona”Etiquetes: Amb veu de dona cantautores Eva Dénia música Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de