ACPV us desitja bones festes ‘estimant el valencià’Aitana Ferrer, Trobadorets, Marcel Macià, Canta Canalla, Dani Miquel i Ramonets canten per a promocionar el projecte ‘Estima el valencià’, un mitjà que conjumina materials lúdics i pedagògics per a afavorir l’ús de la nostra llengua entre la xicalla.

La secció d’Ensenyament d’ACPV ha elaborat ‘Estima el valencià’, un projecte destinat als infants perquè milloren l’ús del valencià i aprenguen la llengua mitjançant recursos pedagògics alternatius al model d’ensenyament tradicional.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme per tal de facilitar l’adquisició del valencià normatiu d’una manera divertida i amb missatges d’estima cap a la llengua; contribuir a la creació de continguts de qualitat en la nostra llengua, que esdevinguen eines i recursos lúdics i dinàmics, i conscienciar el professorat i les famílies de la importància d’un ús el més acurat i formal possible de la llengua.DIRECCIÓ WEB – ESTIMA EL VALENCIÀ


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació