Subscriu-te al nostre canal de YouTube per a gaudir del Mural Sonor completAcció Cultural del País Valencià comptem amb un canal propi a YouTube en què podràs accedir a tot el contingut audiovisual creat per l’entitat

Ja pots gaudir dels quatre àlbums complets del nostre Mural Sonor a la plataforma YouTube, on trobaràs les llistes de reproducció d’Arrel, Carrer, Pell i Veta. Subscriu-te al canal per assabentar-te d’ara endavant de tot el contingut audiovisual d’ACPV.

ACCEDEIX AL CANAL I SUBSCRIU-TE


ACCEDEIX ACÍ BAIX A LES LLISTES DE REPRODUCCIÓ


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació